Om os

FIRMAPROFIL

Hos Lindholm-El er ”nærhedsprincippet” en vigtig del af hverdagen.

En stikkontakt og andre husinstallationer, avancerede styringer og PLC-løsninger osv. Spændvidden i de opgaver, som Lindholm-El påtager sig, er stor, og kundekredsen i det 70 år gamle firma spænder lige så vidt – fra private til erhvervslivet og det offentlige.

– Vi kan det hele inden for el. Kræver en opgave, at vi skal videreuddanne og dygtiggøre os, tager vi de kurser, der er nødvendige. Og vi er ikke bange for at prøve noget nyt. Det betyder også, at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af det, vi laver.

​Kim Thorup Og Anders Mørch begge aut.el-installatører overtog virksomheden i fællesskab i 2007 efter at have været ansat hos Flemming Pedersen siden 1996. I den forbindelse ændrede man navnet fra Flemming Pedersen til Lindholm-El som firmaet lyder idag.

- Lindholm El ApS - scaniro groen smiley - Om os

Arbejdstilsynets Grønne Smiley

Lindholm El har pr.19-06-2012 fået tildelt en GRØN smiley af arbejdstilsynet. Den grønne smiley indikerer at virksomheden ikke har noget udestående med arbejdstilsynet, og er et signal om, at firmaet har orden på arbejdsmiljøet.


Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45)  98 17 25 00 eller send en e-mail til post@lindholm-el.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.